Petsofi – persoonallisuuskysely

Täytin Einosta koirien persoonallisuuskyselyn, jolla pyritään lisäämään tietoa eläimistä, näiden käyttäytymisestä, hyvinvoinnista ja terveydestä. Tuloksia käytetään Helsingin yliopistossa Hannes Lohen tutkimuksissa hyväksi. Kun kyselyn on täyttänyt, saa tulokset joissa on vertailtu omaa koiraa rodun keskiarvo -tuloksiin, sekä yleisesti kaikkien vastanneiden koirien tuloksiin. Vertauksen oman rodun koiriin saa jos rodun koiria on täytetty yli kymmenen järjestelmään, mutta tuloksia voidaan pitää vertailukelpoisena vasta kun rodusta on täytetty yli 50 tulosta.

Ja koska Einon tulokset eivät ole vielä vertailukelpoisia, en ajatellut jakaa näitä tuloksia ihan vielä. 😉 Einon tuloksissa ei juuri ollut yllätyksiä, yllätyksenä tuli lähinnä hyvä koirasosiaalisuus ja olematon dominoivuus jotka olivat selvästi rodun ja kaikkien koirien keskiarvosta todella poikkeavia tuloksia – ja siihen parempaan suuntaan molemmat. Monesta kohdasta tuli kuitenkin mieleen, että onko tämä asia johon pitäisi rodun kasvatuksessa kiinnittää enemmän huomiota, kuten juuri dominoivuuden suhteen. Tämä oli kyllä ihan hauska kysely, ja toivon että moni käy vastaamassa. Tämä oli myös itselle tällainen luonnetesti “paremman puutteessa”, kun en vielä reiluun vuoteen ajatellut viedä Einoa MH-kuvauksiin. 😀

Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset Petsofin sivuille, ja rekisteröitymisen jälkeen pääsee täyttämään koiransa tiedot. Tietojen täyttämisen jälkeen pääsee täyttämään kyselyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *