Salon perhepäivä

Jokunen kuukausi sitten meiltä kysyttiin, josko haluttaisiin tulla esiintymään Saloon perhepäivään. Aikataulujen tarkastelun jälkeen pitihän sitä suostua, kun aikaa oli! Tuollaiset tilaisuudet on niin huippuja treenitilanteita, kun pystyy palkkaamaan mielinmäärin, ja on paljon kaikkea häiriötä. Ja se tapahtuma todella oli täynnä häiriöitä! Meillä oli ihan todella iso yleisö katsomassa, ja alla olevasta videosta näkee myös, että meille tuli kuvaaja (eli Anne Nenonen, kiitos suuresti kuvista!) lavaan kiinni. Häiriöistä huolimatta Eino teki todella hienoa työtä, ei liiemmin ihmetellyt ympäristöä, vaikka emme juuri pystyneet lämmittelemään ennen esitystä kaiken mennessä niin nopeasti. Tanssitreenejäkin oli tältä kesältä pohjalla vain yhdet. 😀 Kerran ennen esitystä käytiin lavalla vähän lämmittelemässä, Eino sai katsoa millainen paikka oikein on, ja minä tsekkaamassa millainen lattia siellä on liukastumisriskin varalta. Muutoin Eino sai olla häkissä, ja olen kyllä iloinen, että raahasin sen väkijoukon läpi, nimittäin rapsuttelemaan tulevia ihmisiä riitti. Eino kyllä tykkää ihmisistä, mutta siinä väenpaljoudessa uskon, ettei Eino olisi siitä kovin paljoa nauttinut.

Esitystä ennen sain vähän lämmiteltyä Einoa lavalla, kunnes tajusin, että vati jäi. 😀 Eino istumaan, ja sitten huutelin lavalta voisiko joku ojentaa meidän vadin.. Noh, vati saatiin, ja tehtiin sitten ihan minilämppä lavalla, otin puolikkaan jauhispihvin käteen palkkausta varten ja sitten menoksi! Tämä esitys oli täysin improvisoitu, musiikki oli kuunneltu jokunen kerta läpi niin muistin miten se menee. Oli myös täysin valittu tapahtuman teeman mukaisesti, toivottavasti joku lapsi innostui biisivalinnastani! (edit: katsoin videon uudestaan, ja kuulin, kun lapsi lauloi mukana. Taisi onnistua! <3) Alkuasennoksi valitsin siis olkapäille hyppäämisen, sillä siihen Einon on vaikea vielä tulla ilman vahvaa käsiapua. Ja videolta näkee, mitä ollaan treenattu paljon olkapäiden päälle hypätessä.. Nimittäin puolenvaihtoja. Eino vaihtoi puolta ihan vallattomasti selkäni takana. 😀 <3 Saatiin esitykseen myös teknisiä ongelmia, ja yhtäkkiä meidän musiikki lähti pyörimään alusta. Noh, siitäkin selvittiin ilman ongelmaa, olihan esitys muutenkin täyttä improvisaatiota.

Vadin kierto ei onnistunut ihan halutusti, mutta en kyllä ollut edes muistutellut sitä Einolle, niin minkäs teet. Unohdin myös puolet asioista, joita minun piti tehdä, mutta sekään ei haittaa. Eino teki niin kauniisti, hyvällä ilmeellä ja innokkaasti häiriöistä luopuen, että meillä on ehdottomasti vielä toivoa freestylen puolella. Koreografiaa suunnittelen ahkeraan, mutta en tiedä tullaanko edes starttaamaan tämän vuoden puolella. Einolla kun on ollut ongelmia irrota minusta kauemmas tai käydä selkäni takana häiriössä (treeneissä ei ongelmaa, peruuttelee itsekseen useamman metrin päähän), mutta ainakaan selkäni takana olemisessa ei ollut mitään ongelmaa enää! Esitys oli mielestäni oikein kelpo, Einoon olen ihan hirveän tyytyväinen, ei se ole ikinä ollut noin pitkää aikaa noin pahassa häiriössä noin tiiviissä kontaktissa. 🙂 Kaikki meidän HTM pätkät meni myös täysin virheettä, parissa kohtaa menin tahallaan lähelle lavan reunaa, että näen miten Eino toimii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *