Vuokatti

Vietimme viime viikon Vuokatissa, Kajaanin lähellä sijaitsevassa kunnassa. Me ihmiset vietimme ajan lasketellen, uiden ja hiihtäen, mutta Einollekin kertyi mukavasti aktiviteettejä viikon aikana! Eino pääsi juoksemaan järven jäälle, juoksulenkille, vahtimaan mökkiä ja lapsia, ihan tavallisille lenkeille tietysti myös sekä aina ajoittain tekemään pieniä harjoituksia kanssani kun muistuteltiin mitä mm. seuruu oikein on. Jännittelin vähän etukäteen miten viikko tulee oikein menemään, sillä Eino on ollut aika kova vahtimaan aina kun maisema on vaihtunut ja ilmoittaa jokaisesta pienestäkin äänestä… Mutta hyvin meni viikko, loppuajasta Einon henkinen väsymys näkyi kyllä selvästi kun tämä alkoi haukkumaan astianpesukoneen naksahtelua ja muuta pientä. Toisaalta, alkuviikosta Eino selvästi ei muistanut kuinka monta henkilöä (kuusi) meitä oikein mökissä on, kun tämä pelästyi aina ajoittain jos joku tuli kulman takaa yhtäkkiä näkyviin. 😀 Siskoni lapset olivat myös reissussa mukana, 5 ja 9 vuotiaat, ja nämä kolme leikkivät keskenään todella nätisti ja söpösti. Lasten leikkiessä piilosta, Eino osallistui mukaan ja kävi paljastamassa aika monet piilot.. 🙂


Yksinolot vieraissa paikoissa eivät myöskään ole olleet Einon vahvinta alaa aiemmin, mutta nyt kun lähdöt suoritettiin siten, että muut lähtivät ensin ulos ja minä tulin viimeisenä tehden itse hyvin rauhallisen lähdön, ei Eino haukkunut kertaakaan perääni. Ensimmäisellä kerralla kun Einon piti jäädä yksin menin muiden mukana ulos, jolloin Eino jäi haukkumaan, josta sitten opin tekemään lähdön eri tavalla eikä tule ihan niin montaa “menetystä” peräkkäin jotka täytyy käsitellä. 10h automatkat menivät myös todella mukavasti, mennessä Eino oli hereillä suurimman osan ajasta mutta tullessa Eino nukkui aina muutoin, paitsi kun pysähdyttiin. Jokseenkin raskas viikko kun oli takana. 😀 Kaiken kaikkiaan olin kamalan ylpeä tuosta pienestä kakarasta, joka on selvästi kypsymässä ja kasvamassa hienoksi pojaksi. <3

 

En ottanut kameraani mukaan, joten postauksessa on vähän vanhempia kuvia Yläneeltä vajaa kuukausi sitten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *