Sekalaista treenipäivitystä

Viime postaus on vain reilun viikon takaa, mutta silti tähän aikaan on ehtinyt tapahtua taas vaikka kuinka! Olemme päässeet treenaamaan uutta koreota Turun Murrelle ohjatuissa treeneissä ja Raision Koirakouluun omatoimitreenien parissa, ja voi kuinka pidän meidän tulevasta koreosta! Yksityiskohdat ovat vielä hakusessa, mutta hitaasti ohjelma alkaa näyttää sille kuin kuuluukin. Ilmoittauduin sitten samalla Vantaalla 18.11. järjestettäviin epävirallisiin koiratanssikisoihin, siellä on koiratanssituomari Nadja toisena tuomarina, jolta haluan ehdottomasti saada palautetta tuomarin näkökulmasta! Olen innostunut koiratanssista nyt ihan uudella tavalla taas kun minulla on musiikki, josta itse pidän, ja oma innostukseni tarttuu samalla myös Einoon.


Kävimme viikko sitten viikonloppuna Yläneellä, jossa Eino pääsi taas tapaamaan kissoja. Toisen kissan kanssa Eino kävikin tekemässä vähän lähempää tuttavuutta, ja vaikka emme nähneet mitä tapahtui, veikkaan että kissa pelästyi liian lähelle tulevaa Einoa ja ainakin nosti tassua, osumaa ei välttämättä edes tullut, mutta Eino pelästyi joka tapauksessa sen verran että raukka lähti ulisten ja haukkuen äkkiä karkuun. 😀 Eino oli kuitenkin heti lähdössä takaisin moikkaamaan kisua, joten kovin pitkäkestoisesta pelästymisestä tässä ei valitettavasti ollut kyse.

Yläneellä Eino pääsi pitkästä aikaa juoksemaan vapaana, mutta myös tekemään vähän taipparitreenejä! En ole tehnyt mitään taippareihin viittaavaa sitten taippareiden, joten nyt oli aika ottaa taas damit mukaan. Ja mitä vielä! Eino teki ihan todella upeasti töitä! Teimme alkuun ihan vain nostoja käteen, ja sitten metsässä hakuja siten, että Einon nähden kävin viemässä damin heiton kanssa. Ensimmäisessä harjoituksessa vain yksi dami, toisessa kaksi damia, kolmannessa ja neljännessä noudossa kanidami ensin lähelle, sitten kauemmas. Joka nouto tuotiin minun jalkoihin asti, eikä minkäänlaista omimista tai pureskelua ollut! Taivassalon treenit ovat jääneet meiltä niin monesti väliin nyt, että täytyy joku viikonloppu ottaa asiaksi lähteä taas sinne treenaamaan porukalla. 🙂


Rally-tokokisat ovat parin viikon päästä, joten ratatreeniä täytyy ottaa taas mukaan ohjelmaan. Viime rallytreenit menivät vähän penkin alle, johtuen omasta sekavasta olotilasta pitkän päivän jälkeen ja uudesta koirakosta, jotka liittyivät mukaan treeniporukkaamme. Olenkin toivonut jonkun aikaa itsekseni, että tarvitaan narttu treeniporukkaan, mutta kaduttaa jo tämä toive! Einon mielenkiinnosta sai ihan tosissaan taistella, ja yksinkertaisten käskyjen noudattamisen sijaan Eino teki omiaan, meni epävarmaksi tai meni kokonaan passiiviseksi. Niinpä pidimme aika paljon myös taukoja, jossa Eino sai keräillä itseään ja itse sain myös vähän hengähtää ja yrittää koota itseäni. Treenien alussa tehtiin kuitenkin avoimen luokan houkutusta, houkutuksina ollen muun muassa ihan sairaan mahtava lelu, namipussi ja ohjaajamme Anniina. Kaikista näistä houkutuksista huolimatta Eino teki hyvin töitä, ja vaikka tämä karkasi leluhoukutukseen pariin otteeseen, luopui tämä siitä lopulta ja tästä päästiin palkkaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *