Erinomainen Eino

Tänään kävimme pyörähtämässä Raision Elonäyttelyssä, ja jälleen saatiin tulla takaisin maanpinnalle sieltä pilvilinnoista. Tollereita oli ilmoitettu 23 kappaletta, tuomarina ruotsalainen Anne-Chaterine Edoff. Meillä meinasi tulla hieman kiire näyttelypaikalle, mutta oltiin lopulta ihan hyvään aikaan paikalla, 30min ennen kehän arvioitua alkamisaikaa. Sääksi oli myös luvattu pelkkää sadetta, ukkosta ja kylmää koko päiväksi, mutta aurinko siellä paistoi!

Olimme ainoat luokassamme, joten ainakin luokkavoitto oli taattua, jee! Eino esiintyi todella hyvin kehässä, ja tämä taisi olla meidän paras esiintyminen koskaan! Seisotin tätä vapaasti, palkkasin vain vähän ja Eino antoi todella hyvin kopeloida itsensä sen jälkeen, kun tämä innoissaan juoksi tervehtimään tuomaria. Itsevarmuutta ollaan siis saatu Einolle, ja meidän kesän kehäkokemus näkyy myös esiintymisessä. Hieman saatiin noottia että Eino on pullukka, että ei tämä koira enää tästä kasva niin ei tarvitse ruokkia niin paljoa. Eino on kuitenkin ihan kapoinen poika aina ennen näyttelyitä, joten minusta tuntuu, että pelkkä lihapullien haju saa Einon turpoamaan. 😀

Kuulin hieman arvotelusta, hyvää ylälinjaa muun muassa ja muuta positiivista. Sieltä sitten hetken poseerauksen jälkeen tuomari päätti, että Eino on ERIn ansainnut! Kun kehäsihteeri kuitenkin sitten kysyi annetaanko SA, tuomari sanoi, että ei. Hieman on menestys tainnut nousta hattuun, kun parin näyttelyn jälkeen olen suoraan menossa PU-kehään vaikka sen parin näyttelyn takaa ERI olisi ollut aivan todella hieno arvostelu. 🙂 Toisaalta tähän fiilikseen vaikuttaa myös se, että oli tylsää päästä esiintymään vain kerran. Jos meillä olisi ollut kilpailija, olisi esiintymiskertoja voinut olla jopa kolmet!

Arvostelu oli kuitenkin todella kiva ja Einon näköinen (jos saatiin äitini kanssa tulkattua käsialasta oikein). Tuomari antoi tollereille yhteensä vain kaksi SA:ta, yksi urokselle ja yksi nartulle, joten kilpailu oli myös todella kovaa eikä se “pelkkä” ERI nyt oikeasti edes harmita, sillä ERIä ei myöskään kovasti jaeltu näyttelyssä! Nyt voidaan siis rauhassa laihduttaa Einoa Paraisten näyttelyihin. Tähän näyttelyiden väliin mahtuu paljon eri tapahtumia ja kisoja, rally-tokokisojen lisäksi ollaan osallistumassa koiratanssikisoihin Janakkalassa 24.8!

Arvostelu Anne-Chaterine Edoff:
Kraftfull, härlig maskulin välformat huvud med bra proportioner. Välburna öron (något stora). Korrekt överlinje, något avfallande kors. Bra bröstförhållande. Utmärkt benstomme. Knappa, men välfungerande vinklar. Rör sig utmärkt från sidan. Parallell rörelse. Bra päls med rejäl svansfana. Vackra tecken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *