Lisää hehkutusta

Tässä vielä poseerauskuvia, rakennekuva otettu Toller Showssa mutta aivan päivän alussa, kun Eino jaksoi seisoa hyvin ja kantaa itseään. Ruusukekuva on otettu eilen illalla pihaltamme. Tarkoitus oli ripustaa mahdollisimman moni ruusuke Einoon, mutta eipä siihen SERT ruusukkeen jälkeen enää muita mahtunut. 😀 Toller Shown palkinnot ja ruusukkeet olivat kyllä upeita! Kiertopalkinnoksi saimme vuolukivestä tehdyn upean kellon, ja kansion johon jokainen ROP-juniori tittelin voittaja täyttää sivun voittajakoirasta.

Toller Show tulokset ja kuvat.

Pääsimme mukaan Vakka-Suomen noutajien treeniryhmään, joten taipparitreenit etenevät vihdoin myös! Näytin myös äsken Einolle kanidamia ensimmäistä kertaa (dami, jonka päälle on kääräisty kaninnahka), ja hetken ihmettelyn jälkeen se tuotiin käteen. On tuo vaan ihan paras pieni noutaja <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *