Näyttelyistä lomalle

Näyttelyiden jälkeen menimme suoraan Yläneelle, sillä näyttelyt Aurassa olivat matkan varrella. Yläneellä vietimmekin oikein rentoa aikaa, ollen ulkona ja syöden hyvin. Kuumien päivien vuoksi päiväsaika meni sisätiloissa, mutta illalla Eino pääsi hieman pidemmille lenkeille.

Lauantaina emme muuta juuri tehneetkään kuin lepäilleet näyttelyiden jälkeen ja käyneet vähän lenkkeilemässä. Sunnuntaina menimme kuitenkin aamulla aikaisin (Einon herättämänä) kävelemään yhdessä Einon kanssa pidemmälle lenkille, jotta tämä jaksaa olla taas sisätiloissa päivän ajan. Otin pitkästä aikaa kameran mukaan lenkille, ja hienoja kuvia tuosta hienosta eläimestä sai napsittua!

Sunnuntaina menimme myös tekemään pienen dami-treenin metsään, mutta koska ulkona oli todella kuuma ja kuiva, sekä vielä paarmat kiusasivat meitä, joten emme olleet kauaa. Teimme muistinoutoja, sellaisia noutoja joissa heitin damin vain pusikkoon (sekä niin että Eino oli vieressäni että niin ettei Eino huomannut mihin dami meni tämän ollessa vähän matkan päässä minusta). Teimme myös sellaisia noutoja, joissa kävin itse viemässä damin vähän matkan päähän ja Einon tuli istua paikallaan ja sitten noutaa se.

Oli upea huomata, miten Eino otti nenän käyttöön kun tämä ei heti nähnyt missä dami on! Heittäessa nimittäin Eino ei aina nähnyt mihin dami lähti, ja hetken hakemisen jälkeen nenä lennähti ilmaan ja löytämisen jälkeen dami tuotiin suoraan minulle. Treenin puutteesta damin pureskelu on tullut takaisin, ettei Eino oikein tajua että se tulee tuoda minulle vaan jää pureskelemaan sitä vähän matkan päähän. Niin raivostuttavaa kuin se onkin, tiedän, että se on minun oma vikani kun treenejä on laiminlyöty. Täytyy siis jatkossa vaan muistaa ottaa dami useammin lenkille mukaan ja tehdä treenejä aktiivisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *