Käännöksiä ja häiriötreenejä

Jälleen pitkä päivitystauko, mutta treenien lisäksi meillä ei ole kovin kummoista tapahtunut. Olemme käyneet rally-tokon alkeiskurssilla jo kolmesti (hurjaa, jo kolmet treenit takana, tarkoittaa että meillä on vain kahdet jäljellä!) ja Auran Nuuskujen pentukurssilla kahdesti. Tuntuu että tämä syksy on oikein lentänyt ohi, ja että tuo pieni pentu on aikuistumassa kovaa vauhtia. Pentu on nykyään jo teini, joka on opetellut viime aikoina jalan nostelua ja tyttöjen perään huutelua, ja lenkeillä haistellaan kovin tarkkaan eri hajuja.

Rally-tokossa olemme treenneet seuruuta (pitäisi vain opettaa vielä se sana “seuraa”) ja käännöksiä seuruun aikana eri suuntiin ja eri muodoissa, sekä tämän lisäksi olemme harjoitelleet pujottelua ja askeleen ottamista oikealle. Myös istumista sivulta olemme harjoitelleet, ja viime treeneissä otimme mukaan myös sivulta maahan menon. Viime treeneissä teimme myös ensimmäistä kertaa rataa! Kyseessä oli vain muutaman kohdan rata, mutta oli hauskaa päästä tekemään monta liikettä putkeen eikä vain harjoitella samaa liikettä monta kertaa putkeen. Rally-toko on kyllä ollut hauskaa, ja sitä tullaan jatkossakin harrastamaan sillä Einollakin on selvästi hauskaa treeneissä. Varsinkin, kun löysin sille vihdoin todella palkkaavan lelun. 🙂

Auran Nuuskun pentukurssilla olemme harjoitelleet meille tuttuja asioita, mutta silti Eino on ollut huomattavasti levottomampi sillä hallilla. Asiaan vaikuttaa myös se, että siellä on kaikkea muuta kiinnostavampi veli Jymy! Se onkin meidän suurin haasteemme, nimittäin olla kiinnostavampi kuin Jymy ja saada Eino edelleen keskittymään. Ensimmäisissä treeneissä Eino pitikin mekkalaa piippaamalla mitä tämä ei sitten taas muualla ole ennen tehnyt. Toisissa treeneissä Eino oli jo hiljasempi, mutta Jymy ei ollut sillä kertaa paikalla. Huomenna mennään taas jolloin Jymy tulee myös paikalle, eli jälleen mahtavaa häiriötreeniä meille!

Tästä postauksesta jää nyt kuvaton, vaikka minulla olisi Yläneeltä otettuja kuvia toisella koneella. Ne saavat jäädä siis toiseen kertaan. 🙂 Tänään on myös Einon nimipäivä, joita ollaan juhlittu siivoamalla lattioita kun poika on taas kerran syönyt jotain sopimatonta ja saanut mahansa sekaisin! Nyt mennään siis kaurapuuroa ja jauhelihaa uitettuna veteen -dieetillä, pieniä annoksia että saadaan pojan maha kuntoon taas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *