Takajalkaa vaikka muille jakaa

Olin eilen Einon kanssa Nousiaisissa isäni luona, jossa Eino pääsi myös ensimmäistä kertaa kanssani leikkimään toisen koiran kanssa! Koska Eino on hieman herkkis, halusin, että ensimmäinen leikkikaveri (ja toki mieluusti sen jälkeisetkin) on samaa kokoa ja osaa leikkiä nätisti. Niinpä leikkikaveriksi valikoitui Telma, todella kiltti terrierin sekoitus, jonka tiedän osaavan rajoittaa ja jonka tiedän myös lähtevän leikittämään toista. Kohtaaminen menikin todella hyvin, ja kun leikin makuun päästiin, jatkui leikki läpi illan! Välillä laitettiin koirat erilleen niin, että Telma sai nukkua sisällä ja Eino ulkona. Pienten unien jälkeen meno jatkui taas. Eino hävisi kyllä Telmalle vähän kaikessa, kuten nopeudessa ja ketteryydessä, mutta taisteluliikkeiden luovassa toteutuksessa poika kyllä voitti. Se, oliko siitä mitään hyötyä, on kyllä aivan eri asia…

Alla kuvia aamuiselta lenkiltämme 8-viikkoisesta takajalkahirviöstä, sekä leikkikuvia Telman kanssa. En viitsi tähän kaikkia laittaa, joten lisää kuvia löytää kuvasivustoltani uinuva.kuvat.fi. Sivuston kuvista saattaa huomata myös, että Eino onnistui löytämään jostain jotain, joka värjäsi toisen kulman mustaksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *